Boka din takskottning hos oss

Stora mängder snö kan orsaka stora problem för ditt tak. Men genom att beställa takskottning av oss, avlastar du ditt tak och minskar påfrestningarna.

Även om många av de hus som byggs här i Sverige, är byggda för att klara av vårt nordiska klimat med allt vad det innebär, så är det svårt att förutse en riktig vargavinter med ymnigt snöande. Men med en takskottning kan du se till att ditt tak klarar vintern så bra som möjligt.

Glöm inte att beställa takskottning

En takskottning kan i många fall vara nödvändig och ibland till och med akut, för att ditt tak inte ska gå sönder. Men också för att skydda det som finns nere på gatan. Stora mängder snö kan bli extremt tunga och faktiskt livsfarliga både på taket, men också om de skulle falla ner från ditt tak.

Som fastighetsägare är det din skyldighet att se till att ingen skadas, till exempel på grund av snöras. Därför bör du beställa en takskottning så fort du märker att snömängderna kan utgöra fara.

När du bokar en takskottning av oss, ser vi till att komma så snabbt det bara är möjligt. Du får en snabb, effektiv och säker skottning som gör att ditt tak och omgivningen kring din fastighet inte längre utgör någon fara för vare sig fastigheten eller någon annan.

Teckna avtal om snöskottning

Om du vill kan du teckna avtal om takskottning. Med ett sådant avtal kan du känna dig trygg i att snöröjningen på ditt tak alltid sköts efter konstens alla regler och att den blir gjord i tid. Det kan vara bra, även om det är svårt att förutse hur stora mängder snö som kommer att falla varje vinter. Med ett avtal har du som fastighetsägare skaffat dig en försäkran om att snön på ditt tak inte blir liggandes för länge.

Kontakta gärna oss om du har några frågor kring takskottning, avtal eller om du är nyfiken på något annat som vi erbjuder. Tillsammans hjälps vi åt att hålla ditt tak och din fastighet i så bra skick som möjligt.