Anlita våra duktiga plåtslagare

Vi på Takrenoverarna har vår egen plåtverkstad i Stockholm med plåtslagare som har mångårig erfarenhet. Våra plåtarbeten blir alltid ordentligt utförda och håller högsta klass.

Att vi har våra egna plåtslagare innebär att vi är en komplett partner i takbranschen. Allt sker med full kontroll utan onödiga mellanhänder. Det kallar vi trygghet.

Plåtslagare med erfarenhet

Alla tak behöver någon form av plåtarbete och våra plåtslagare ser till att dessa arbeten blir korrekta in i minsta detalj. Oavsett vilken typ av takplåt det handlar om kan vi garantera ett plåtjobb av högsta klass. Våra plåtslagare har all den kompetens man kan begära och kan med säkerhet och ackuratess skapa de plåtar som krävs för just ditt tak. Eftersom plåtarna görs på beställning, blir de millimeteranpassade efter dina behov och garanterar ett resultat som du inte får någon annanstans.

All typ av montage & plåtarbete under ett och samma tak

I regel brukar man prata om två olika typer av montage för plåttak; Bandtäckning och skivtäckning. Våra plåtslagare har naturligtvis kunskap och kompetens till båda dessa tekniker och övriga plåtarbeten. Bandtäckning är den vanligaste metoden för så kallad planplåtstäckning. Metoden är även lämplig när man renoverar plåttak. Bandtäckning med långa band är den absolut vanligaste metoden eftersom den passar i princip till alla byggnader.

Skivtäckning är en metod där man utgår från ett skivformat och sedan falsar ihop plåten med stånd- och tvärfalsar. Skivtäckning bidrar till att framhäva utseendet på taket, då den ofta används för att ta till vara på gammal taktäckningstradition. Enkelt förklarat och ganska generaliserat, kan man säga att skivtäckning används för att betona en klassisk arkitektur, men det går även att använda vid branta och vindutsatta lutningar.

Låt våra plåtslagare göra jobbet

Vill du veta mer om oss och vad våra plåtslagare kan göra för ditt tak? Kontakta oss på Takrenoverarna i Stockholm, så besvarar vi dina funderingar. Eller hör av dig för en kostnadsfri offert redan idag!