Vi tar hand om din takläggning

Takläggning är något som alla fastighetsägare förr eller senare behöver göra. Då kan det vara tryggt att veta att det finns hjälp att tillgå.

Det spelar ingen roll om du bygger nytt eller om du enbart behöver renovera delar av ditt tak. Vi finns alltid till ditt förfogande och ser till att du får bästa möjliga resultat. Med bas i Stockholm kan vi erbjuda snabb service till såväl privatpersoner som företag och bostadsföreningar.

Planera din takläggning tillsammans med oss

Önskar du behålla delar av ditt gamla tak, vill du lägga helt nytt tak eller har du ingen aning om vad som behöver göras? Lugn. När det kommer till takläggning har vi all kunskap som krävs för att hjälpa dig både inför, under och efter takarbetet.

Om du har ett gammalt tegeltak med handslagna pannor som fortfarande ser bra ut och är hela, kan du med fördel behålla dessa. Dessa pannor är ganska sällsynta och det kan vara en god idé för både husets utseende och miljön att behålla dem. Vi kommer gärna ut och tittar på ditt tak och svarar på de frågorna som du har inför ditt takbyte.

Anpassade takarbeten

När det kommer till nybyggen är det mycket viktigt att din takläggning blir rätt från början. Takets alla lager måste hålla hög standard och även vara anpassat till grunden det vilar på. Vi tar hand om hela ditt tak och ger dig och ditt hus ett estetiskt snyggt resultat och bästa möjliga skydd mot väder och vind.

Om din takläggning är en del i ett renoveringsarbete ser vi till att du får ett tak som håller i många år framöver. När du söker en trygg, erfaren och noggrann takläggare är vi det självklara valet.

Låt oss lägga ditt tak

På Takrenoverarna jobbar vi ständigt mot att vara så effektiva och resultatinriktade som möjligt. Det gör att du som kund kan lita på att vi alltid sätter dig i första rummet. Är du osäker på vad du vill göra med ditt tak? Kontakta oss så svarar vi på dina frågor om takläggning och hjälper dig till ett beslut. Eller hör av dig för att få en kostnadsfri offert direkt.