Takläggare Stockholm

När ni söker en pålitlig takläggare Stockholm som har den yttersta kompetensen när det gäller allt som avser tak, så är det en god idé att vara kräsen och noggrann. Oftast när det kommer till exempelvis takbyte så innebär det en stor investering och då vill man inte ha några otrevliga överraskningar. Fungerar inte taket på byggnaden optimalt så kan det bli en mycket kostsam historia. Att vända sig till rätt takläggare Stockholm från början är oerhört viktigt. Då kan ni få den bästa rådgivningen som gäller just ert tak, ibland kan det räcka med att ”fräscha” upp taket med någon slags renovering av det befintliga taket. Det kanske inte alls är i så dåligt skick som ni tror. Dock ska man inte gå och vänta för länge med att byta tak eller anlita en seriös firma som kollar igenom vilken kondition taket är i. Det kan spara mycket pengar på sikt!

På Takrenoverarna i Stockholm så arbetar vi med alla sorters arbeten, såsom:

  • Takpannor
  • Bandplåt
  • Ytpapp
  • Singel
  • Sedum
  • TRP
  • Skiffer
  • Shingel

Vi utför även byta av takstolar samt råspont.

Effektiva & seriösa takläggare Stockholm

Takläggare Stockholm

Att anlita takläggare Stockholm måste känna tryggt och säkert. Därför väljer vi att i stort sett endast använda oss av seriösa etablerade svenska märken. Jönåker, Plannja, Vittinge och Icopal för att nämna några av dem. Våra hantverkare som kommer till er för att utföra ett effektivt och mycket kvalitativt arbeta är alla högt utbildade och kan sin sak. Hos oss på Takrenoverarna i Stockholm har vi ett stort miljötänk kring vårt arbete och vi vill verka för en hållbar framtid för generationer långt framåt i tiden. Vi källsorterar alltid byggmaterialet och försöker i så stor utsträckning det går att erbjuda och använda oss av miljövänliga material. Ett tips när det är dags att anlita takläggare Stockholm, kolla alltid upp referenser och omdömen. Ni ska välja med omsorg och någon ni verkligen kan lita på!

Vill du bli kontaktad för en kostnadsfri offert?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Takrenoverarnas kunder sätter betyg på reco.se

Ett utmärkt bemötande. Takrenoverarna i Stockholm bytte 250 kvm tak.
Vi är mycket nöjda med utfört arbete och med den snabbhet hela jobbet gjordes på allra bästa sätt. Vi är verkligen mycket nöjda.