Takfirma Stockholm

Är ni osäkra på hur det står till mer ert tak? I vilket skick det egentligen är i?

Att då vända sig till en takfirma Stockholm som utför en grundlig och noggrann takservice är klokt så att man får kontroll på takets skick. Då kan man efter en översyn få rätt information om vad som exakt eventuellt behöver åtgärdas. Det kan vara alltifrån mindre reparationer till en fullständig takrenovering. Oavsett vilket så får ni en offert på det som bör tas itu med samt inom vilken tidsaspekt det kan vara lägligt att ombesörja det.

Vi på Takrenoverarna i Stockholm utför en mängd olika arbeten när det avser tak, alltifrån:

  • Takbesiktning
  • Taktvätt
  • Taksäkerhet
  • Takskottning
  • Takmålning
  • Takreparation
  • Takomläggning

Vi är med andra ord en helhetslösning när det kommer till tak! Våra kunder är privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag mm.

Välj takfirma Stockholm med omsorg!

Gör er själva en stor tjänst redan från början och anlita en takfirma Stockholm som lämnar fullständiga garantier och seriösa referenser. Tyvärr så finns det en hel del klåpare som utger sig för att vara duktiga och prisvärda, detta kan dock bli onödigt kostsamt och energikrävande. Gå inte och vänta för länge på att kontrollera takets skick, låt en kunnig och kompetent takfirma Stockholm gå igenom statusen på taket. Det är definitivt välinvesterade pengar! Vi på Takrenoverarna i Stockholm arbetar med moderna arbetsmetoder, etablerade märken och välutbildade hantverkare. För oss är ett takbyte ett gediget hantverk och en konst i sig. Innan vi sätter igång ett projekt så genomför vi en noggrann inspektion av underlaget så att vi har hela bilden klar för oss innan vi sätter igång. Som kund ska ni verkligen inte behöva betala mer än ni behöver. Vad gäller design och det estiska så är vi självklart lyhörda och har känsla för utseende. Vi skräddarsyr och finner individuella lösningar. Välj oss för er takfirma Stockholm och ni är i mycket säkra händer samt full garanti.