Takfirma Lidingö

Är ni ute efter att anlita en takfirma Lidingö som har den rätta kompetensen? Alltifrån om man är i behov av att ordna en enkel minde reparation av taket eller om man står inför ett stort takbyte så vill man att rätt hantverkare ska utföra arbetet. Hos oss hittar ni all spetskompetens som behövs när ni vill hitta rätt takfirma Lidingö. Allt detta kan vi vara behjälpliga med: takbyte, taksäkerhet, takmålning, tvätt av tak, takskottning, omläggning av tak samt takreparationer. Med andra ord så löser vi allt som har med tak att göra!

Om ni vänder er till en seriös takfirma Lidingö så gör man en besiktning av taket innan utför ett takbyte eller takrenovering. Detta för att säkerställa slutresultatet och att ni som kund inte ska betala för mycket. Man kan även göra en så kallad okulär besiktning av sitt tak. Då kan man själv gå igenom om det finns några uppenbara skador av taket såsom eventuella sprickor i pappen, rostig plåt eller trasiga pannor. Här kommer man långt med sunt förnuft och att våga sig upp på taket. Naturligtvis kan ni även vända er till oss för att endast få en takbesiktning genomförd för att veta mer ingående hur statusen av taket ser ut. Skulle det då visa sig att det är något som behöver åtgärdas så kan ni få en offertförslag av oss.

Takfirma Lidingö, när ni vill ha de bästa hantverkarna!

Takfirma Lidingö

Varför anlita Takrenoverarna i Stockholm för just ert takprojekt? Jo, så här vill vi enkelt beskriva det. När man lägger sina pengar dvs investering i sin byggnad vill man känna att man får ett hundraprocentigt säkert slutresultat. Vi står för gedigen kompetens, rimliga priser samt skickliga hantverkare. Vi är er takfirma Lidingö när ni vill ha ett proffsigt och välutfört arbete! Dessutom är vi mycket flexibla och lyhörda för våra kunders önskemål.

Boka er takfirma Lidingö redan idag för att ta tag i takprojektet i tid!

Vill du bli kontaktad för en kostnadsfri offert?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Takrenoverarnas kunder sätter betyg på reco.se

Ett utmärkt bemötande. Takrenoverarna i Stockholm bytte 250 kvm tak.
Vi är mycket nöjda med utfört arbete och med den snabbhet hela jobbet gjordes på allra bästa sätt. Vi är verkligen mycket nöjda.