En takläggare att lita på

Det finns många takläggare att välja mellan när man behöver hjälp med att se över sitt tak. Men se till att du väljer en du kan lita på.

Hantverkarbranschen får många gånger ta emot spott och spe. I många fall är kritiken inte obefogad, eftersom det finns en hel del skojare där ute. Men när du anlitar oss som takläggare, kan vi lova att vi jobbar för att du som kund ska bli hundra procent nöjd och att just ditt tak står i fokus med allt därtill.

Välj takläggare med omsorg

Att anlita en takläggare kräver tillit och som kund vill man gärna ha en försäkran om att allt går rätt tillväga. De flesta människor har ju trots allt inte full koll på vad som krävs för att en takläggning ska bli så bra som möjligt. Då kan det vara tryggt att anlita en takläggare som ger dig full insyn i arbetet, är mån om kundvård och som lämnar garantier.

Takläggare som ger full insyn

Att vara takläggare är att vara multikompetent. Det gäller att behärska flera kunskapsområden och ha ett sinne för estetik för att uppnå bästa möjliga resultat. Dessutom bör man ha ett öppet sinne och vara flexibel i sitt sätt att arbeta, för att kunna möta eventuella utmaningar som dyker upp under arbetets gång.

När du anlitar oss som takläggare, får du allt detta och lite till. Vi ser det som en hederssak att alltid tänka steget längre och ge våra kunder bästa möjliga service. Det betyder att vi alltid kommer fullt förberedda till varje jobb och inte lämnar arbetet förrän du som kund är nöjd med ditt nya tak.

Vi är din takläggare

Vår organisation är effektiv, modern och resultatinriktad med höga krav på kvalitet och etik. Det gör att vi som entreprenör kontinuerligt kan skapa skapar mervärden för dig som kund. Tack vare högutbildad personal och nytänkande, kan du som kund förvänta dig att få svar på alla de frågor man står inför när man ska lägga om sitt tak och mer därtill.

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om vad vi kan göra för ditt tak, eller om du vill ha en kostnadsfri offert. Vi hjälper både privatpersoner, bostadsrättföreningar och företag.