Takarbeten av högsta klass

Bygga tak som håller länge är en konst i sig. Det finns mycket att tänka på, och kvalitet i såväl material som arbete är A och O för ett tak som håller i många år framöver.

För att uppnå bästa möjliga resultat när man jobbar med takarbeten finns det en rad olika saker man bör ha koll på. Men vilka takarbeten krävs för att just ditt tak ska hålla länge? Börja med att ta reda på vilken typ av tak du har, eller bestäm dig för vad vill byta till. Sen är det bara till att höra av dig till oss, så löser vi resten!

Vad behöver du tänka på?

Det är mycket man bör tänka på när det kommer till takarbeten. Bland annat att taket behöver vila på en bra grund. Att bara ge det en ny yta är oekonomiskt och håller inte i längden. Underarbetet är förmodligen den viktigaste delen i alla takarbeten. Därför bör alla delar av underlaget ses över. Vi på Takrenoverarna utför noggrann inspektion av såväl grund som yttertak innan vi startar vårt arbete. På så vis riskerar du inte att betala mer än du behöver, och kan känna dig delaktig i arbetet från början till slut.

Vi har hjälpt många privatpersoner, företag och bostadsföreningar i Stockholm till mer hållbara och hälsosamma tak. Självfallet skräddarsyr vi ditt tak efter dina önskemål när det gäller design och utseende.

Takarbete efter takmodell

Även om alla tak behöver ett gediget och väl fungerande underarbete, så är förutsättningarna lite olika beroende på vilket tak du har. Ett papptak har helt andra förutsättningar än ett betongtak. Och om du vill byta ditt plåttak till ett tegeltak måste det ha en starkare grund att vila på. Vi utgår alltid från din taktyp och jobbar utefter det och takgrunden för bästa möjliga hållbarhet och tak.

Anlita oss för takarbeten

När du anlitar oss för takarbeten anlitar du en modern, effektiv och resultatinriktad takläggare med höga krav på kvalitet och etik. Och tack vare vår högutbildade personal, våra moderna verktyg och vår strävan att alltid tänka utanför ramarna kan du som kund förvänta dig ett resultat i toppklass.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert på takarbeten, eller om du har några andra funderingar gällande ditt tak.