Nytt tak för ett välmående hus

När är det egentligen dags att lägga nytt tak? Om det gått så långt att fukten kryper in på vinden och vidare in i huset, kan det innebära stora renoveringsarbeten, med stora kostnader som följd. Därför bör du ge ditt tak en översyn med jämna mellanrum. På så sätt hinner du upptäcka eventuella brister i tid och åtgärda dem innan det blir för stort problem.

Det går att lappa och laga ett tak i viss mån, men att ständigt ge konstgjord andning håller inte hur länge som helst. Tids nog måste du lägga nytt tak och då kan det vara tryggt att veta att det blir gjort efter konstens alla regler. När du anlitar oss på Takrenoverarna får du det du betalar för. Vi jobbar med höga krav på oss själva och alltid med dig som kund i fokus.

Vi lägger tak i Stockholm

När du ska lägga nytt tak är det viktigt att allt blir rätt och riktigt från början. Från underarbete med papp och läkt, till det ytmaterial du vill ha på ditt tak. Det finns inga genvägar. Ett tak kan se välmående ut på ytan men hur ser det egentligen ut under pannorna? Låt oss ta reda på det.
Vi erbjuder hjälp med allt ifrån enstaka delar av ditt takbyte, till en totalentreprenad där vi tar hand om precis allt för att ditt nya tak ska hålla i många år framöver. Det betyder att det enda du behöver göra är att luta dig tillbaka och vänta på att ditt nya tak ska bli klart. Med såväl erfarenhet, kunskap och engagemang i bagaget kan du känna dig trygg i att vi på Takläggarna alltid gör vårt yttersta. Vi tummar aldrig på varken kvalitet eller service.

Utnyttja ROT-avdraget

Oavsett om du är privatperson, bostadsrättsförening eller företag i Stockholm, hjälper vi dig att få ett nytt tak. Som privatperson kan du dessutom utnyttja ROT-avdraget. Det betyder att du i dagsläget bara betalar för 70% av den totala arbetskostnaden.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert. Vi hjälper dig avgöra om du behöver ett nytt tak, eller om underhållsarbete är det bästa alternativet just nu.