Vänta inte för länge med att byta tak

Att byta tak är en förutsättning för att ditt hus ska kunna fortsätta att skydda dig och ditt hus mot regn, snö och andra typer av nederbörd. Därför bör du se till att ditt tak mår så bra som det förtjänar.

Det har sagts förut och det tål att upprepas. Taket är husets viktigaste del. Se därför över ditt tak med jämna mellanrum. Vi har både erfarenheten och kunskapen att fräscha upp ditt tak och ge det nytt liv. Men vilket tak ska du välja? Och när är det egentligen dags att byta taket? Olika tak har olika livslängd och det är därför svårt att säga hur länge ett tak håller. Generellt sett kan man säga att ett tak håller i mellan 15-40 år, beroende vilket typ av tak du har.

Bra att veta när du ska byta tak

När du ska byta tak är det flera frågeställningar som bör redas ut. Den första är vilken typ av tak du vill ha. Även om du har haft takpannor på ditt hus fram till nu, betyder inte det att du måste ha det på ditt nya tak. Du bör också fråga dig själv vad du vill ha för livslängd på ditt nya tak. Ett plåttak håller exempelvis längre än ett papptak.

För att allt ska bli rätt och riktigt när du ska byta tak, bör du se till inte lämna någonting åt slumpen. Därför erbjuder vi en totalentreprenad, där vi tar hand om allt som rör ditt takbyte. Vi lämnar garantier på allt vi gör, så att du kan känna dig säker på att du får ett tak av bästa kvalitet. Vi arbetar enbart med erkända material som håller hög standard.

Låt oss hjälpa dig att byta tak

När du anlitar oss för att byta tak, kan du räkna med att få hjälp av takläggare som är effektiva, moderna och resultatinriktade. De höga krav vi ställer på oss själva, gör att du som kund kan förvänta dig att vi gör vårt absolut yttersta för att just ditt tak ska bli precis som du önskar. Genom ständig utveckling, utbildning och effektivisering av vår organisation kan vi framgångsrikt konkurrera med alla aktörer på marknaden och alltid utföra jobb som håller högsta kvalitet på det mest effektiva sättet.

Hur vill du göra med ditt tak? Kontakta oss så hjälper vi dig på vägen. Vi har kunskapen och erfarenheten att både konsultera och utföra jobbet när du ska byta tak.

Vill du bli kontaktad för en kostnadsfri offert?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.